10 kommenttia artikkeliin ”Vieraskirja”

 1. Nähtiin viimeksi härmän kuntokeskuksessa 31.12.2017 ja siitä keikastanne vielä lämpimät kiitokset ja nähdään seuraavan kerran härmän kuntokeskuksessa 8.9.2018. Onhan tuosta aikaa jo yli 8 kuukautta.

  Vastaa
 2. 14/4 Härmän kuntokeskus,kyllä hyvää kannattaa odottaa.Vahinko kun ei tiedä missä nuo varatut ja häät on??? Vois lähteä vaikka kuokkimaan.

  Vastaa
 3. Olimme Härmän kylpylässä joulukuun lopulla 2017, esiintymisenne tempaisi meidät mukaansa. Hämmästyimme laajaa musiikkivalikoimaanne. Hienoja klassikkokappaleita joita useimmat meistä kaipaavat, mutta teidän persoonallisella tavallanne esitettynä ne ikään kuin heräsivät henkiin! Entäs se SHOW, se oli WAU!!! Nina, sinä oli miellyttävää katseltavaa ja kuunneltavaa, osasit kommunikoida yleisön kanssa. Kuorokohtaukset piristivät esitystä. Jokainen teistä antoi oman laulupanoksensa mikä loi vaihtelevuutta. Kiitokset siitä kun tulitte juttelemaan meidän kanssamme tilaisuuden lopussa. Tunnelma kesti koko ajan, ei tietoakaan lässähtämisestä. Käykää hyvät ihmiset kuuntelemassa niin tuleepahan samalla viihteen taso “kalibroitua oikealle taajuudelle”. Toivottavasti tulevaisuudessa olette esiintymässä Pohjois-Savossakin. Kyllä Etelä-Pohojalaasilla ei pitäis olla mittää valitettavaaa……

  Vastaa
  • KIITOS Maarit ja Kimmo hienosta palautteestanne jo illan jälkeen!
   Ihan tässä Nina hiljenee 🙂 Kiitollisena niian ja näiden sanojenne jälkeen jaksamme varmasti seuraavat parikymmentä vuotta ❤️
   Ihanaa vuoden jatkoa Pohjois-Savoon ja toivottavasti nähdään taas jolloinkin 🎶
   -Nina

   Vastaa
 4. Saamme olla onnellisia, että Nina Koivisto Band soitti häissämme Ilmajoella 29.7. – meno ja meininki tanssilattialla tekivät juhlasta ikimuistoisen! Bändin suunnittelema soittolista toimi erinomaisesti, ja tämän lisäksi omat biisitoiveemme ja erityiset ohjelmanumeromme (joiden toteuttamiseen tarvitsimme heidän apuaan) otettiin tosi hienolla asenteella vastaan. Yksi seteistä oli sellainen, että omat vieraamme pääsivät vuorollaan solisteiksi lavalle, ja myös tässä bändi antoi parhaansa – sekä yleisö että vierailevat laulajat nauttivat kovasti esityksistä ja mahdollisuudesta esiintyä. Illan aikana bändi jousti omalta lepotauoltaankin, jotta eräät mukaansatempaavat yllätysohjelmanumerot saatiin toteutettua suunnitelman mukaisesti (näissä heidän tukensa oli välttämätön!). Yhteistyö sujui niin hyvin, että olimme todella mielissämme, että juuri Ninan bändi tanssitti meitä: he ovat rautaisia ammattilaisia, jotka saavat yleisön viihtymään ja ottamaan tanssiparketin omakseen. Mainitsemisen arvoista on vielä sekin, että musiikin volyymitaso oli koko ajan juuri sopiva, eikä missään kohtaa liian luja. Nina on ihanan energinen ja positiivisesti latautunut, hänen reipas asenteensa tarttuu muihinkin, ja bändin pojat ovat kaikki todella herttaisia herrasmiehiä. Teitte juhlastamme hyvin ainutlaatuisen, kiitos! <3

  Vastaa
  • Suurkiitos Heidi sanoistasi! <3

   Olemme vuosi vuodelta olleet sitä mieltä, että päivä on hääparin tärkein
   ja tällöin heidän ei tarvitse "stressata" ainakaan bändin takia.
   Käydään asiat etukäteen hyvin läpi, mitä tehdään, koska ja kuinka,
   niin itse juhlassa ei tarvitse kuin toteuttaa sovitut asiat ja nauttia.

   Teidän tunnelmallisissa häissä oli helppo rentoutua ja nauttia
   - myös hääväki heittäytyi täysillä juhlan humuun mukaan.
   Terveisiä vain kaikille paikan päällä olleille 🙂

   Toivon Teille paljon yhteisiä vuosia ja rakkautta! <3
   -Nina

   Vastaa
 5. Lämpimät kiitokset todella mahtavasta joululaulu tilaisuudesta jkk.n liiverissä lapualla 18.12.ja ok kuva nähdä pitkästä aikaa.eiköhän tässä nähdä keikoillanne v.2017.

  Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.